Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 1,5 ha

Jelly’s Hoeve

Jelly’s Hoeve in Havelte in Drenthe is een heerlijke vakantiebestemming voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan. De camping en appartementen liggen net buiten het gezellige dorp Havelte. Als u de camping verlaat zit u meteen in een zeer prachtige natuur. Het kampeerterrein (circa 1,5 hectare) is verdeeld in vijf afzonderlijke veldjes die van elkaar gescheiden zijn door singels van bomen en struiken. Hierdoor is een knus geheel ontstaan dat in overeenstemming is met het achtergelegen natuurgebied. Op ieder veldje zijn zeven tot negen kampeerplaatsen voor kampeerders met caravan, camper of tent. De zeer ruime plaatsen worden door lage beplanting gescheiden en zijn voorzien van 10 ampère elektra, vuilwateraansluiting en uitstekende wifi ontvangst. Verder beschikt Jelly’s Hoeve over een camper service plaats, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en een camping bibliotheek. Elke ochtend bakken wij zelf broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant. Camping Jelly’s Hoeve richt zich het hele jaar door op gasten die kamperen zonder kinderen, ook in het hoogseizoen. Spreekt u dit aan, dan zien wij u graag op Jelly´s Hoeve.

Kamperen in Drenthe

Alle ingrediënten voor een rustige, vakantie zijn aanwezig: omringd door drie Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met prima eetgelegenheden en supermarkt.
Havelte ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, een unieke omgeving gelegen te midden van het Drents Friese Wold, de Weerribben en het Dwingelderveld. Daarnaast grenst de camping aan het natuurgebied Holtingerveld. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Bewonder de grote hunebedden aan de rand van de heide van Havelte. Ook een bezoek aan Meppel, Steenwijk en de pittoreske brinkdorpjes in Drenthe zijn zeer de moeite waard. Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van heerlijk eten in een van de restaurants in Havelte, gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom, ervaar, beleef en geniet!

We hebben een aantal opties voor Jelly's Hoeve voor je op een rijtje gezet:

Jelly’s Hoeve

Nederland Drenthe Havelte

Raadhuislaan 2, 7971CT Havelte

0521-34 28 08
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.