Algemene gegevens

Staanplaatsen: 214
Huuraccommodaties: 58

Huttopia Lac de l’Uby

Camping Huttopia Lac de l’Uby in Cazaubon, in hartje Gascogne tussen de Gers en Landes, ligt in een groene omgeving aan de oevers van een meer van 80 ha. De camping is een ideale plek om jouw vakantie door te brengen, samen met je gezin of met vrienden. Camping Huttopia Lac de l’Uby bied je: een zwembad met glijbanen, een sportterrein waar kinderen en volwassenen kunnen basketballen, volleyballen en voetballen, een jeu-de-boulesbaan, een speeltuin, midgetgolf, visgelegenheid, enzovoort. De Youpi club voor 5/10-jarigen, met activiteiten die iedereen leuk vindt. Tegen een kleine bijdrage: tennis, kano’s, waterfietsen en sup in het recreatiepark naast de camping.

Plaatsen aan het water

De ruime camping in de Gers biedt een natuurlijke omgeving, waar gedeeltes met prachtige bomen worden afgewisseld met open plekken. Het pluspunt? De standplaatsen aan het meer!

Vakantie op de camping in de Gers

Aan ruimte geen gebrek op Huttopia Lac de l’Uby voor liefhebbers van natuur, sport en buitenleven. In de buurt ATB-tochten, wandeltochten, paardrijden, wijn proeven en idyllische Franse dorpjes. En op 800 meter van de camping vind je het gezellige dorpje Barbotan les Thermes, een rustig (kuur)oord waar het goed toeven is, met een leuke markt en winkeltjes. Het kuuroord Barbotan stond al bij de Romeinen bekend om zijn heilzame bronnen. Vanwege het zachte klimaat groeien er in Barbotan-les-Thermes zeldzame planten (zoals de roze lotus), die het plaatsje een zeer karakteristieke sfeer geven. Kom kamperen aan de rand van het Ubymeer op steenworp afstand van het fraaie kuuroord Barbotan.

We hebben een aantal opties voor Huttopia Lac de l'Uby voor je op een rijtje gezet:

Huttopia Lac de l’Uby

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Cazaubon

Barbotan-les-Thermes, Lac de l’Uby, 32150 Cazaubon

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.