Algemene gegevens

Staanplaatsen: 62
Huuraccommodaties: 158
Kampeerterrein: 3 ha

Homair Le Domaine de Ker Ys

Camping Domaine de Ker Ys in Saint-Nic is een viersterrencamping in Bretagne gelegen tegenover een enorm zandstrand in een baai in de Finistère. De ideale camping voor iedereen die op zoek is naar actie met onder andere een zwembad, Kids Club en avondanimatie. De tiental accommodaties zijn voorzien van een keukenblok en een badkamer. Natuurlijk zijn ze van alle gemakken voorzien. Op de camping kunt u terecht voor vers brood en Franse croissants. ’s Avonds barbecueën bij de caravan of uw huisje kan, u hoeft alleen maar een barbecue te huren bij de receptie.Vakantie betekent natuurlijk ook ontspanning. Op camping Domaine de Ker Ys kunt u massages en schoonheidsbehandelingen boeken. In de fitnessruimte met airconditioning kunt u uw conditie op pijl houden. Sporten als aquagym, basketbal en jeu de boules vindt u ook op de camping. Voor kinderen is er een speciale Kids Club. Er is een waterpark met peuterbad, glijbaan en jacuzzi. Een keer in de 15 dagen is het zwembad ook ’s avonds geopend.

Vakantie in Bretagne

Daarnaast is camping Domaine de Ker Ys ook het ideale vertrekpunt voor leuke uitstapjes in Bretagne. Gelegen aan het zandstrand en aan de zee kunt u hier kitesurfen, duiken en zeilen. Bezoek ook Presqu’île de Crozon en laat u verwonderen door de prachtige landschappen. De camping biedt verschillende excursies aan zoals wandeltochten en zeekajakken.

We hebben een aantal opties voor Homair Domaine de Ker Ys voor je op een rijtje gezet:

Homair Domaine de Ker Ys

Frankrijk Bretagne Finistère Saint-Nic

Pentrez-Plage, 29550 Saint-Nic

0031 (0)20 721 93 12
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.