Meer foto's

Camping Relais de L’Océan

Camping Relais de L’Océan in Saint-Pierre-Quiberon is een christelijke familiecamping op het schiereiland Quiberon in de Morbihan in Bretagne met gezellige activiteiten voor het gehele gezin. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn verspreid over het 6 hectare grootte kampeerterrein en liggen in de zon, schaduw of halfschaduw. Er zijn drie sanitairblokken op de camping met een aparte ruimte voor gezinnen met kleine kinderen. Naast traditioneel kamperen, kunt u op deze camping ook overnachten in een bungalow, een mobilhome of een chalet. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras met tuinmeubilair. Er is een bar aanwezig waar u op uw gemak een drankje kunt drinken. Tevens eet u hier de lekkerste ijsjes en kunt u hier ook eten. Op de camping ligt ook een kleine campingwinkel voor de nodige boodschappen. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke en uitdagende speeltoestellen. Op camping Relais de l’Océan kunt u ook sporten op het sportterrein. Tevens zijn er tafeltennistafels aanwezig voor een sportief wedstrijdje pingpong. Er zijn tal van activiteiten die worden georganiseerd door de camping. Tijdens de zomermaanden zijn er sportieve toernooien zoals jeu de boules, basketbal en voetbal. In de avond kunt u meedoen aan een mossel en frietavond of laat u verleiden en maak een dansje op Bretonse muziek en speel Bretonse spelletjes. Er is meer: lotto, dansavonden en muzikale concerten.

Familiecamping Relais de L’Océan in de Morbihan

Camping Relais de L’Océan ligt op 100 meter van de zee en vlakbij de meest prachtige stranden aan de Côte Sauvage. Het is een waar paradijs voor vissers, dus neem zeker uw hengel en visgerei mee. De omgeving is prachtig en nodigt u dan ook uit om mooie wandelingen te maken of per fiets de natuur te ontdekken. Ideaal voor de amateurfotograaf met prachtige rotsen, kliffen en landschappen. De baai van Quiberon is rustiger en biedt een gezellig haventje. Neem de boot en maak een mooie boottocht naar het Belle Ile en Mer, Houat of Hoedic. De overtocht duurt zo’n 45 minuten.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Flower Camping Relais de L’Océan bij:

Flower Camping Relais de L’Océan
Frankrijk Bretagne Morbihan Quiberon

16 avenue de Groix, 56510 Saint Pierre Quiberon

Engels, Frans, Spaans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe