Flower Camping Le Tastesoule in Vensac is een grote camping (251 - 500 plaatsen) met zwembad in het departement Gironde.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 56
Huuraccommodaties: 43

Flower Camping Le Tastesoule

Flower Camping Le Tastesoule in Vensac is een grote camping (251 – 500 plaatsen) met zwembad in het departement Gironde. Op de natuurcamping in de regio Aquitaine is mogelijkheid tot het huren van bungalowtenten, camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. Flower Camping Le Tastesoule beschikt over animatie, kleuterbad, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Flower Camping Le Tastesoule is ideaal voor een fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, strandvakantie, vakantie aan het water en zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Gironde

Een kampeervakantie op Flower Camping Le Tastesoule is ideaal om de streek Gironde in Frankrijk te ontdekken. In de Gironde vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, kanoën, paardrijden, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

 

We hebben de beste opties voor Flower Camping Le Tastesoule voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Tastesoule

Frankrijk Aquitaine Gironde Vensac

2 route des Grigots, 33590 Vensac

0033 (0)5 56 09 54 50
Duits, Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.