Camping La Rochelambert

Camping la Rochelambert is een groene familiecamping gelegen aan de voet van het kasteel Rochelambert aan de oevers van de rivier de Allier en de Loire in de prachtige Auvergne. Liefhebbers van water en natuur zitten hier helemaal goed: vissen in de rivier, mountainbiken door de heuvels en een avonturentocht door de bomen. Naast de traditionele kampeerplaatsen kunt u op camping La Rochelambert ook uw vakantie doorbrengen in een houten woonwagen terwijl u geniet van de natuur en de omgeving. Met de snackbar, bar en zwembad in de buurt de ideale vakantie voor jong en oud! Op camping La Rochelambert kunt u meedoen aan de activiteit boogschieten welke één keer in de week wordt georganiseerd. Een spannende wedstrijd paintballen staat ook op het programma. Liefhebbers van de vissport hebben directe toegang tot de rivier. Er staat een speciale vissershut voor u klaar waar u alle benodigdheden in kunt bewaren en de vis kan worden schoongemaakt.

Vakantie in de Auvergne: wandelen en paardrijden

Camping La Rochelambert is een ideale uitvalsbasis om de omgeving van de Haute-Loire in de Auvergne te verkennen via de vele wandelroutes of per paard of mountainbike. In de bomen op het landgoed van kasteel Rochelambert kunt u een avonturentocht volgen met het hele gezin. In St. Paulien vindt u genoeg vertier zoals paardrijden, karten en een squashbaan. Verblijft u minimaal één week op camping La Rochelambert in het hoogseizoen dan biedt de camping kortingskaarten aan voor de activiteiten.

Overige information van deze accommodatie

Flower Camping La Rochelambert
Frankrijk Auvergne Haute-Loire Saint-Paulien

route de Lanthenas, 43350 St. Paulien

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe