Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 18 ha

Camping du Lac de Lislebonne

Camping du Lac de Lislebonne is een gezellige familiecamping met overdekt zwembad, ideaal gelegen aan een mooi recreatiemeer tussen Landes en Gascogne. Op het grote domein van 18 hectaren kunt u ontspannen in het verwarmde zwembad of ronddobberen op het meertje met zandstrand. De kampeerplaatsen liggen in een rustige omgeving met schaduw van de vele bomen. Liever iets meer luxe? De chalets, stacaravans en tentbungalows zijn compleet ingericht voor een lang verblijf in de Lot-et-Garonne op camping du Lac de Lislebonne. Elke dag uw krantje lezen? De campingwinkel heeft alles wat u nodigt heeft. De wekelijkse muziekavond brengt u in een feestelijke vakantiestemming. Voor iedereen die het leuk vindt om een nieuwe sport uit te proberen organiseert camping du Lac de Lislebonne verschillende proeflessen, zoals baseball, hockey en badminton. Kinderen vermaken zich in de Kids Club met sportieve wedstrijdjes, schminken en knutselen.

Familiecamping du Lac de Lislebonne

Er is van alles te doen in de omgeving van Réaup-Lisse. Een avontuurlijke dag in het attractiepark Walibi dat op 45 km van de camping ligt. Organiseer een dagtripje naar Agen omringd door de rivier de Garonne. Op de rivier de Garonne kunt u kajakken, kanoën of gewoon ontspannen en een hengeltje uitgooien. Indien u van wandelen en fietsen houdt bent u hier op de juiste plek. De vele wandel- en fietsroutes leiden u door de mooiste plekjes van de Lot-et-Garonne.

Flower Camping du Lac de Lislebonne

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Mézin-Réaup-Lisse

Domaine de Lislebonne, Le Bétous, 47170 Mézin-Réaup-Lisse

 

+33 (0)5 53 65 65 28
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.