Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 117
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3,8 ha
Hoogte: 430 m

Flower Camping du Lac de la Seigneurie

Flower Camping du Lac de la Seigneurie is een mooie kindvriendelijke camping met zwembad in de Pay-de-Loire. De camping is gelegen in een bos en aan een groot meer. Er is een mooi zwembad, een sportterrein en een leuke speeltuin op het terrein. De camping verhuurt kampeerplekken die geschikt zijn voor kampeerders met tent, caravan en camper. Maar er zijn ook huuraccommodaties, zoals stacaravans, bungalows en chalets, beschikbaar voor vakantiegangers die houden van wat meer luxe. Koken hoeft niet altijd, want er is een mooi restaurant en snackbar op de camping. Het afhalen van maaltijden behoort ook tot de mogelijkheden.

Kamperen in de Pay-de-Loire bij Camping du Lac de Seigneurie

Ook voor de sportieve vakantieganger is hier genoeg te beleven. De camping heeft verschillende fiets- en wandelroutes. Maak een lekkere wandel- of fietstocht in het bos, of neem een duik in het meer. In de Pay-de-Loire kan je leuke activiteiten ondernemen. Ga kanovaren, bezienswaardigheden bezoeken of lekker rondlopen in een stadje in de buurt van de camping. Huur een bootje en ga het meer op, geniet van het mooie uitzicht en de prachtige natuur. Een vakantie in de Pay-de-Loire is leuk voor jong en oud.

We hebben de beste opties voor Flower Camping du Lac de la Seigneurie voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping du Lac de la Seigneurie

Frankrijk Pays de la Loire Mayenne Laval

3 rue de la seigneurie, 90110 Laval

0033 (0)3 84 23 00 13
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.