Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 5

Fkk Campingplatz Am Rätzsee

Fkk Campingplatz Am Rätzsee is een fijne nudistencamping gelegen aan het mooie meer Rätzsee in Mecklenburg-Voor-Pommeren. De camping bevindt zich direct aan de oever van het meer en je kunt er heerlijk zwemmen. Daarnaast zijn er kano’s te huur en kun je je uitleven bij het fijne volleybalveld. De camping heeft een klein winkeltje met de dagelijkse benodigdheden en er is een sauna.

Geniet van de groene omgeving

Deze nudistencamping ligt pal aan de oever van het Rätzmeer (Rätzsee, spreek uit als ‘Retsee’) en is omgeven door naaldbos. Het terrein is terrasachtig, begroeid met struiken en bomen. Er zijn aanlegplaatsen voor de boten van de watertrektochten. Het Rätzmeer is verbonden met vele andere wateren. Vanaf de camping kan men via het Drosedower Bek naar het Gobenowmeer en van daar naar het Labusmeer en verder, in een merengebied dat tot aan Rheinsberg met zijn bekende kasteel reikt. Onze nudistencamping is geïntegreerd in het bewegwijzerde wandelwegennet.

We hebben de beste opties voor Fkk Campingplatz Am Rätzsee voor je op een rijtje gezet:

Fkk Campingplatz Am Rätzsee

Duitsland Mecklenburg-Voor-Pommeren Mecklenburgische Seenplatte Wustrow

Am Rätzsee, 17255 Wustrow

0049 (0)39828 266191
Duits, Engels
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.