Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 20

FarmCamps Op Flakkee

Op een mooie plek op Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk te Zuid-Holland wonen en werken boer Huibert, boerin Annet en hun 4 kinderen. Hier maak je kennis met het leven op een moderne melkveehouderij en kun je tegelijk ook het eiland ontdekken. Je vindt de boerderij op een mooie, rustige plek van het eiland, middenin de polder, op steenworp afstand van het Haringvliet en het leuke stadje Middelharnis. Aan drie kanten van het eiland ligt water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee. Houd je van het strand? Dan is er hier met ruim 25 kilometer aan strand altijd wel een leuk plekje aan het water te vinden.

Glamping in Zuid-Holland

Bij FarmCamps Op Flakkee logeer je in één van de 20 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Haytent met toilet in de tent (douchen doe je in het sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Barntent met eigen badkamer in de tent. De 20 luxe tenten staan verspreid over 4 veldjes die grenzen aan de grote speelweide waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven of kunnen knuffelen met de boerderijdieren in de dierenweide. Achter de tenten grazen de schapen, pony’s en koeien en in de verte zie je de statige bomen van de dijk langs het Haringvliet.

FarmCamps Op Flakkee

Nederland Zuid-Holland Goeree-Overflakkee Sommelsdijk

Boerenweg 10, 3245 LT Sommelsdijk

+31 088 8889188
Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.