Meer foto's

EuroParcs Hoge Kempen

Het vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen ligt aan de rand het prachtige, bekende Nationaal Park Hoge Kempen. Deze geweldige locatie is net over de Nederlandse grens in het Belgische Limburg. Je kunt hier dan ook mooie en unieke wandel- of fietstochten maken door de natuur. Sommige van de fietsroutes gaan zelfs door het water! Je kunt bij EuroParcs Hoge Kempen ook kiezen voor een bijzondere manier om de omgeving te ontdekken en een E-chopper huren bij de receptie! Tijdens je vakantie op dit vakantiepark kun je dus de balans zoeken tussen rust en avontuur. Het vakantiepark beschikt daarnaast over een eigen restaurant, speeltuin en broodjesservice.

De accommodaties van EuroParcs Hoge Kempen

Op EuroParcs Hoge Kempen heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Ga je voor één van de mooie glampingtenten of kies je voor wat meer luxe en verblijf je in een chalet. De chalets zijn er ook nog in verschillende luxes, dus je kunt helemaal zelf bepalen wat je wilt tijdens je verblijf. Al deze chalets zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Daarnaast kun je een ruime kampeerplaats met stroom- en waterpunt huren en je eigen tent, camper of caravan meenemen. Je mag dan natuurlijk gebruik maken van de warme douches en wascabines.

Ontdek de omgeving van EuroParcs Hoge Kempen

Nu is het ondertussen wel duidelijk dat dit vakantiepark op een prachtige locatie midden in de natuur ligt en perfect is voor avonturiers. Nu is er op EuroParcs Hoge Kempen gelukkig voor ieder wat wils en kan iedereen die graag wat anders dan de natuur wilt ontdekken naar het bruisende Genk op slechts 10 minuten rijden. In deze stad kun je geweldig shoppen of in lekkere restaurantjes eten. Ook vind je in de buurt van het vakantiepark het pretpark Plopsaland, waar je een gezellige familiedag tegemoet gaat.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van EuroParcs Hoge Kempen bij:

EuroParcs Hoge Kempen
België Vlaanderen Limburg
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.