Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 30

Domaine Du Lac De Feyt

Domaine Du Lac De Feyt in Servières-le-Château is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) gelegen aan een rivier in het departement Corrèze. Op de camping in de regio Limousin is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Domaine Du Lac De Feyt beschikt over animatie, een campingwinkel, eetgelegenheid en een speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Domaine Du Lac De Feyt is ideaal voor camperaars, fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie en natuurliefhebbers.

Kampeervakantie in Corrèze

Een kampeervakantie op Domaine Du Lac De Feyt is ideaal om de streek Corrèze in Frankrijk te ontdekken. In de Corrèze vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden, naar het strand gaan en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Domaine Du Lac De Feyt voor je op een rijtje gezet:

Domaine Du Lac De Feyt

Frankrijk Limousin Corrèze Servières-le-Château

Rue Jaliot, Lac de Feyt, 19220 Servières-le-Château

+33 (0)5 55 28 25 42
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.