Meer foto's

Domaine du Cayre

Camping Domaine du Cayre is een mooie natuurcamping gelegen in de Landes, in het zuidwesten van Frankrijk. Deze camping ligt dichtbij de stranden van dit departement en er is een mooi meer in de buurt. De strand- en zwemliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Camping du Cayre is een ideale vakantiebestemming voor een gezin met (jonge) kinderen, maar ook voor echtparen en senioren. Er is geen animatie op de camping, maar je kan genoeg activiteiten ondernemen in de omgeving. Verder is het terrein wel van alle gemakken voorzien en zijn er genoeg faciliteiten aanwezig om er een mooie ontspannen vakantie van te maken. Er zijn 30 kampeerplaatsen op dit terrein en 5 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn netjes en eigentijds ingericht, deze zijn geschikt voor twee tot zes personen.

Boerderijcamping in Landes

Op camping du Cayre hoef je je zeker niet te vervelen. Naast de campingeigenaren en de kampeerders lopen er ook een aantal boerderijdieren rond op de camping. Knuffel met de geitjes of rijdt een rondje op de pony. Als je gek bent op dieren is dit absoluut een leuke vakantiebestemming. In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Maak een mooie wandeling of huur een mountainbike en maak een tocht door de natuur. Kortom, boek camping du Cayre voor een veelzijdige ontspannen vakantie in de natuur van Landes.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Domaine du Cayre bij:

Domaine du Cayre
Frankrijk Aquitaine Landes Saint-Michel-Escalus

751 Route des Chevreuils, 40550 Saint-Michel-Escalus

Frans
half april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe