Domaine de la Paille Basse is een charme camping in de omgeving van Souillac, Lot in Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 84
Kampeerterrein: 12 ha

Castel Domaine de La Paille Basse

Domaine de la Paille Basse is een charme camping in de omgeving van Souillac, Lot in Midi-Pyrénées. Er is mogelijkheid tot het huren van ingerichte tenten, kampeerplaatsen, stacaravans. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, grasland, harde bodem, hellend terrein, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw, plaatsen zonder schaduw. Domaine de la Paille Basse beschikt over animatie, internet, en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Charme camping in Lot

Kamperen in de omgeving van Souillac is ideaal om het gebied Lot in de regio Midi-Pyrénées in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, golfen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, surfen, wandelen. Een verblijf op Domaine de la Paille Basse is ideaal voor avonturiers.

Castel Domaine de La Paille Basse

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Souillac

46200 Souillac

+33 (0)5 65 37 85 48
Engels, Frans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.