Algemene gegevens

Camping Domaine de la Grenatière

Camping Domaine de la Grenatière is ideaal gelegen in een wijngebied tussen Marseillan en Pomérols in het departement Hérault. De camping ligt bij de Étang de Thau en zijn prachtige natuur. De accommodaties zijn inclusief gratis privéparkeergelegenheden en toegang tot een hot tub. Verder is er een waterpark, kinderspeelplaats en tuin om heerlijk te relaxen.

De prachtige chalets van Domaine de la Grenatière

Camping Domaine de la Grenatière heeft een aanbod van mooie en nette accommodaties die beschikken over een eigen badkamer en douche, airconditioning, televisie en een vaatwasser. Verder is er een buiten eethoek en heb je toegang tot een jacuzzi. Op het grondgebied van het complex is roken verboden, ook in de accommodaties. In het waterpark is er ruimte voor entertainment en ontspanning, wat het een goede plek maakt voor families.

Ontdek de omgeving van Hérault

Op 9 kilometer van Domaine de la Grenatière liggen fijne zandstranden die je kunt bereiken door een mooie natuurtocht te maken. Ga door de omliggende wijngaarden om bij de haven van Marseillan aan te komen en volg vervolgens de Thau-vijver. Op het strand kun je zowel genieten van de Mediterraanse  zon, als meedoen aan verschillende activiteiten zoals beachvolleybal en rugby. Kortom, de omgeving heeft voor elk wat wils.

We hebben een aantal opties voor Domaine De La Grenatière voor je op een rijtje gezet:

Domaine De La Grenatière

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Pomérols

D161 Avenue de Marseillan, 34810 Pomérols

0033 (0)2 51 08 07 07
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.