Alle foto's

De Waltakke: kamperen in de Achterhoek

Heerlijke charme camping op het boerenland bij het mooie stadje Lochem in de Achterhoek in de provincie Gelderland. De Waltakke is een rustige en gemoedelijke camping op het platteland met mooie vergezichten. De eigenaren zijn in 1993 begonnen met kamperen bij de boer in het buitengebied van Lochem. Tegenwoordig biedt de De Waltakke plek aan 30 kampeereenheden.

Luxe sanitaire voorzieningen

Het sanitair gebouw heeft vloerverwarming en geen muntautomaten voor de douches. Op het terrein vind je tevens twee familiewoningen, een groepsruimte waar in het voor en naseizoen school-kampjes worden gehouden en een horeca gelegenheid waar zo nu en dan een feestje of activiteit wordt georganiseerd.

Ideaal voor families met kinderen

De kinderen kunnen zich op de kleine camping uitstekend vermaken met de aanwezige skelters, speeltoestellen en een voetbalveld. Er is een schommel, glijbaan, buiten voetbalveld, beachvolleybalveld, en een natuurvijver (i.v.m. blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten). Ook kan er voor gasten tegen een gereduceerd tarief binnen worden gevoetbald in de indoorhal.

Prachtig camping in de Achterhoek

Lochem is een mooi stadje in de achterhoek met een leuk centrum met veel winkeltjes en eetgelegenheden. Lochem ligt op 5 km afstand van onze camping. Een ander leuk plaatsje is Borculo, ook op zo’n 5 km. De Waltakke is een prima startpunt voor allerlei fietstochten. Op honderd meter van ons terrein bevind zich een knooppunt van de knooppunten route.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor De Waltakke voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Peak season Stay
Standplaats 2 personen € 24,- - Per nacht
Extra persoon € 5,- - Per nacht
Huisdier € 2,- - Per nacht
Boerderij 6 personen € 725,- - Per week
Vakantiehuis 6 personen € 725,- - Per week
Familie accommodatie 14 personen € 1250,- - Per week
De Waltakke
Nederland Gelderland Achterhoek

7 Bolksbeekweg 7241PH Lochem

Duits, Engels, Nederlands
Begin april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe