Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 360
Huuraccommodaties: 40

De Lente Van Drenthe

De Lente van Drenthe is een gezellige gezinscamping op de Drentse Hondsrug. Bij aankomst vallen de vrolijke vogelhuisjes en kleurrijke bankjes direct op. Voor jong en oud valt er veel te beleven. Maak een mooie fietstocht in de omgeving of ga op stap met de boswachter. In de vakanties is het recreatieteam aanwezig met een uitgebreid programma. Geen eigen caravan of tent? Huur dan een luxe Safaritent, een Lentetent of een vakantiehuisje. De camping ligt direct naast een meer en beschikt over een fantastisch waterpark. De camping beschikt over een snackbar en een broodjesservice.

Geniet van het meer en de groene omgeving

De Lente Van Drenthe bevindt zich bij het stadje Gasselte in Drenthe. De camping ligt bij een heerlijk zwemmeer met strand en direct naast de camping ligt een gaaf waterpark. Het waterpark bestaat uit een obstakelparcours, een waterslide en een klauterbaan en de kinderen kunnen zich dus helemaal uitleven. Ook kun je er kano’s en sup huren.

We hebben de beste opties voor De Lente Van Drenthe voor je op een rijtje gezet:

De Lente Van Drenthe

Nederland Drenthe Aa en Hunze Gasselte

Houtvester Jansenweg 2, 9462 TB Gasselte

+31599564333
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.