Algemene gegevens

Staanplaatsen: 28
Huuraccommodaties: 2

De Goede Weide Recreatie

De Goede Weide Recreatie is een kleinschalige boerencamping met prachtig uitzicht op omgelegen natuur en is gelegen in het hart van het nationaal park Drents-Friese Wold. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, caravans, en tenten. Er is ook een mogelijkheid tot het huren van een safaritent en een vakantiehuis. Op de camping is een speeltuintje, trampoline, wasserette en kun je gebruik maken van Wi-Fi.

Vakantie in Drenthe

Vanaf de camping heeft u direct toegang tot het prachtige Drentse natuurgebied “Het Drents-Friese Wold”. Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens uw verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

We hebben een aantal opties voor De Goede Weide Recreatie voor je op een rijtje gezet:

De Goede Weide Recreatie

Nederland Drenthe Oude Willem

Oude Willemsweg 1, 8439 SM Oude Willem (Nederland)

+31 088-2692222
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.