Unieke boerderijcamping

Rust, ruimte en natuur, dat is waar Boerderijcamping De Boergondiër voor staat. U heeft volop privacy op de standaard of comfort kampeerplaatsen van 180 m² of in de comfortabele chalets. Vertoef tussen de pioenrozen of wandel/fiets door het prachtige groene Vechtdeal of over het Pieterpad. Pak gerust de fiets, want het mooie Drenthe ligt om de hoek.

Kindvriendelijke vakantie

Uw (klein)kinderen vermaken zich prima op de boerderij. In de omgeving zijn daarnaast volop attracties. De fietsroute Proef en Beleef ’t Boerenland start voor de deur, maar u kunt ook lekker relaxen voor de caravan of vissen aan de waterkant. Niets hoeft en alles kan, want bij ons staat het genieten van het leven centraal!

Ruimte voor actie

Het Vechtdal Overijssel en het Reestdal zijn uitgelezen wandel- en fietsgebieden. Maar u kunt hier ook op een stepbike-met-GPS crossen. Of wat dacht u van midden in en een weiland een potje boerengolf spelen? U kunt natuurlijk ook een kanotocht maken op de Vecht. En zit het weer een dagje tegen, dan is er altijd het zwembad of de bowlingbaan. In de gemeente Hardenberg kunt u winkelen en naar een pretpark gaan. Wandelen, fietsen en skaten. Kort of lang vakantie vieren. Kamperen, feestvieren of een popconcert bezoeken. Hoe dan ook, met haar ligging in het mooie en natuurrijke Vechtdal en het romantische Reestdal, met pittoreske dorpen en steden heeft de gemeente Hardenberg genoeg te bieden. Ga naar de website www.vechtdaloverijssel.nl voor meer informatie.

Ruimte om te genieten

Als de zon opkomt en de nevel langzaam van de weilanden verdwijnt, zijn de boeren in de gemeente Hardenberg al volop aan het werk op het land, op de deel en in de stallen. Druk bezig om de heerlijkste streekproducten te produceren en wat minstens zo leuk is: tussen alle werkzaamheden door laten ze u graag zien én proeven wat het Vechtdal allemaal aan lekkers te bieden heeft.

Ruimte om te beleven

Tijdens de feestweken kunt u overal uit uw bol gaan. Als Hardenberg wordt omgedoopt tot Hardenberg Klepperstad dan is dat het startsein voor allerlei festiviteiten die tot in de verre omtrek beroemd zijn. Laat u verleiden door het feestgedruis, ga op in de feestende massa, slenter relaxed over de jaarmarkten en geniet van alle gastvrijheid.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van De Boergondier bij:

De Boergondier
Nederland Overijssel Hardenberg De Krim

Parallelweg 43, 7782 PE De Krim

Duits, Engels, Nederlands
pasen tot en met herfstvakantie

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe