Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 7

De Bergvennen Recreatiepark

De Bergvennen Recreatiepark is een gezellige middelgrote camping in Twente bij het plaatsje Lattrop Breklenkamp. De natuurcamping ligt bij natuurgebied de Bergvennen en wordt omringt door loof- en naaldbomen. De staanplaatsen grenzen aan het bos of aan de vijver. Bij de vijver kan jong en oud zich heerlijk vermaken. Er kan gevist en gezwommen worden, en in het hoogseizoen is er ook een groot, opblaasbare, drijvende speeltuin. Op de plas kan ook gesupt worden. Voor de kinderen is er animatie voor alle leeftijden.

De omgeving de Bergvennen recreatiepark

In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Zo kun je vanaf de camping heerlijk fietsen of wandelen. Vanaf de camping beginnen er diverse fiets- en wandelroutes die je langs verschillende prachtige natuurlandschappen leiden. Daarnaast is het Vechtdal ook zeker een aanrader om te ontdekken. Hier vind je authentieke dorpjes zoals Ommen en Hardenberg. Op de Vecht kun je ook heerlijk varen, kanoën of waterfietsen. Ook de wat grotere Hanzesteden Kampen en Zwolle zijn zeker een bezoekje waard. Andere toeristische plekken in de omgeving die je kunt bezoeken zijn Giethoorn en Blokzijl.

We hebben een aantal opties voor De Bergvennen Recreatiepark voor je op een rijtje gezet:

De Bergvennen Recreatiepark

Nederland Overijssel Lattrop-Breklenkamp

Bergvennenweg 35, 7635 NJ Lattrop Breklenkamp

+31(0)541 - 22 93 06
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.