Camping `t Meulenbrugge

De charme camping `t Meulenbrugge in Vorden gelegen gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving in het hart van de Achterhoek in de provincie Gelderland. De camping heeft 109 ruime en verharde toeristische comfortplaatsen met minimaal 10 ampére elektra, water en rioolaansluiting. Verder beschikken wij over 3 luxe verwarmde sanitair gebouwen met wasmachine en droger. Er is gratis Wi-Fi, een jeu de boules baan en fietsenverhuur (ook elektrische fietsen). Voor TV kunt u een Digitenne huren. De bakker komt iedere ochtend met heerlijke broodjes. Ook worden er eieren verkocht en is er een krant (De Telegraaf) te koop.

Kleinschalige camping

De goed onderhouden velden en de inlandse beplanting zorgen ervoor dat u van dichtbij kunt genieten van de vele vogels en het natuurlijke groen met zijn prachtige geuren en kleuren. U heeft mooie uitzichten op onze boomgaard met 50 oud Hollandse appel- en perenrassen. Verder heeft u uitzicht op de neogotische Antoniuskerk met het heiligenbeeldenmuseum van het dorpje Kranenburg. Kortom een camping met een kleinschalig en vriendelijk karakter en daarom een ideale plek voor een zorgeloze vakantie. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op Karaktervolle Groene Camping `t Meulenbrugge.

Vakantie omgeving Vorden

In de omgeving van Vorden kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap. Camping `t Meulenbrugge ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs de camping. De camping is ANWB erkend, lid van de Recron en aangeloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charme camping `t Meulenbrugge voor je op een rijtje gezet:

Charme camping `t Meulenbrugge
Nederland Gelderland De Achterhoek

Mosselseweg 4, 7251 KT Vorden

+31 (0)575 55 66 12
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.