Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 7 ha

Villatent Le Petit Trianon

Camping Le Petit Trianon in Ingrandes-sur-Vienne is een rustig gelegen 4-sterrencamping met zwembad op het terrein van kasteel Le Petit Trianon de Saint Ustre in de Poitou-Charentes. De camping ligt middenin de natuur dichtbij la Tourraine (noorden van Potou) in het hart van het platteland, tussen Futuroscope (op 32 km) en nabij de kastelen van de Loire, aan de oude weg naar Saint-Jacques-de-Compostella. Verkoeling vindt u in het verwarmde buitenzwembad met een apart kinderbad. Kinderen vermaken zich ook in de speeltuin, op het sporttrein of bij het animatieprogramma. Op camping Le Petit Trianon in Ingrandes-sur-Vienn zijn een (klein) restaurant, pizzeria en snackbar aanwezig. Elke dag is er vers brood te krijgen op de camping. In de plaatsjes Saint-Ustre en Ingrandes zijn restaurantjes, café’s, barretjes en winkels. In de levendige stad Chatellerault (op 10 km) is elke dinsdag een markt. De ruime kampeerplaatsen liggen in een boomrijke omgeving. Camping Le Petit Trianon in Ingrandes-sur-Vienn verhuurt ook bungalows, stacaravans, ingerichte tenten en safaritenten.

Villatenten op Le Petit Trianon

Op Camping Le Petit Trianon staan zes Villatent Luxe met sanitair XL tenten. De tenten 65, 66 en 67 staan op zonnige plaatsen met uitzicht op de vallei. De tenten 81, 82 en 83 beschikken over meer schaduw en deze kijken uit op de speeltuin, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Rustige camping in Vienne

Ontdek deze authentieke regio Poitou-Charentes, waar u prachtig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of kajakken op de rivier de Vienne. In de omgeving liggen diverse pittoreske dorpjes met bezienswaardigheden. Bezoek ook het attractiepark Futuroscope.

We hebben de beste opties voor Castel Le Petit Trianon de Saint Ustre voor je op een rijtje gezet:

Castel Le Petit Trianon de Saint Ustre

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Saint-Ustre

1, rue du Moulin, Saint-Ustre, 86220 Ingrandes-sur-Vienne

0033 (0)5 49 02 61 47
Engels, Frans, Nederlands
eindf april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.