Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 150

Capfun – Les Flots Bleus

Camping Capfun Les Flots Bleus is een gezellige familiecamping bij het stadje Vias in het departement Hérault in de regio Occitanië. Het waterpark van de camping beschikt over 2 verwarmde buitenzwembaden, 1 jacuzzi, 2 peuterbaden voor de kleintjes, waarvan 1 met een kinderglijbaan, en een glijbaan met meerdere banen voor de grotere kinderen! Daarnaast is er een restaurant en een bar en worden er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals een uitgebreid animatieprogramma. De camping heeft staanplaatsen, stacaravans en chalets te huur.

Geniet van de groene omgeving

Ontdek de Languedoc Roussillon: ga wandelen, fietsen of varen langs of op het Canal du Midi. Geniet van de schoonheid van de prachtigste plaatsen van Septimanie: Carcassonne, Saint-Guilhem-le-Désert, Sète, de grotten van Clamousse, het meer van Salagou, Cap d’Agde, Pézenas… Laat u verleiden door de vele sportieve activiteiten die mogelijk zijn op zee of in de bergen: parasailing, wakeboarden, kanoën, klimmen en nog veel meer.

We hebben de beste opties voor Capfun - Les Flots Bleus voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Les Flots Bleus

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vias

Côte Ouest – Chemin des Blanquettes, 34450 Vias

0033 (0)4 67 21 64 80
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.