Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 348

Capfun – Camping Mille Pépites

Capfun – Camping Mille Pépites in Mauguio is een grote camping met een waterpark in de Hérault gelegen aan de Middellandse Zee en het meer van l’Or. De familiecamping in Occitanië beschikt over verschillende leuk ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Capfun – Camping Mille Pépites een leuk animatieprogramma, een speeltuin, een zwempark met verschillende baden, glijbanen en een kleuterbad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, rustzoekers, strandvakantie en een vakantie aan het water.

Ontdek de Hérault

In de omgeving van Capfun – Camping Mille Pépites in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, golfen, klimmen en paardrijden vind je in Hérault interessante bezienswaardigheden. Zo is het heel leuk om naar het natuurpark de Camargue te gaan. Een wild en prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn bewaard gebleven flora en fauna. Of neem een kijkje bij de Etang de l’Or, de broedplaats van de flamingo’s. Daarnaast kan je de plaatsen Espiguette, Salins du Midi, Saintes-Marie-de-la-Mer en de stad Aigues Mortes met zijn prachtige stadsmuren bezoeken. Verder kan je heerlijk ontspannen op de 7 kilometer lange zandstranden op slechts 100 meter van de camping.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping Mille Pépites voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping Mille Pépites

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Mauguio

Rue de l’Aigoual, 34280 Mauguio

+33 4 67 68 23 71
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.