Capfun - Camping L'ile Des Pêcheurs in Le Barcarès is een vakantiepark (251 - 500 plaatsen) met zwembad gelegen aan zee in het departement Pyrénées-Orientales.

Algemene gegevens

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs in Le Barcarès is een vakantiepark (251 – 500 plaatsen) met zwembad gelegen aan zee in het departement Pyrénées-Orientales. Op de camping in de regio Occitanië is mogelijkheid tot het huren van appartementen en vakantiehuizen. Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs beschikt over speeltuin en zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs is ideaal voor gezin met jonge kinderen, vakantie met de hele familie, rustzoekers, vakantie aan een meer, vakantie aan het water, vakantie met de hond, vriendenvakantie, zomervakantie en voor zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Pyrénées-Orientales

Een kampeervakantie op Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs is ideaal om de streek Pyrénées-Orientales in Frankrijk te ontdekken. In de Pyrénées-Orientales vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn canyoning, duiken, paardrijden en surfen.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping L'ile Des Pêcheurs voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route des Sanills, 66420 Le Barcarès

+33 4 68 73 66 00
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.