Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 400 m

Campingplatz Schwarzwaldhorn

De charme camping Schwarzwaldhorn in Simonswald is een kleine gezellige familiecamping in het prachtige landschap van het Zwarte Woud. De camping, omgeven door ongerepte natuur, biedt verschillende caravans, mobile homes en kampeerplaatsen met uitzicht. De mooie terrassencamping Schwarzwaldhorn met oude fruitbomen en schitterende uitzicht over de bergen en weilanden beschikt over een zwembad, kiosk, snackbar (hoogseizoen) speeltuin, recreatieruimte en miniclub voor de kinderen. Tevens kunt u op de camping fietsen huren. Geniet een heerlijke vakantie op onze Camping Schwarzwaldhorn in Simonswald. Gelegen in een prachtig landschap, kan je echt tot rust komen.

Vakantie in het Zwarte Woud

De prachtige vakantieregio Simonswäldertal is gelegen in het midden van het Zwarte Woud. In de omgeving kunt u prachtig wandelen. Een favoriete bestemming voor wandelaars is het een indrukwekkend natuurspektakel van de nabijgelegen Zweribach Watervallen (10 km). Bezoek tijdens uw vakantie op camping Schwarzwaldhorn het pretpark Europapark (50 km) en de plaatsen Freiburg (26 km), Colmar (73 km) en Titisee (40 km). Daarnaast treft u tal van restaurants en cafés. Geniet hier van de populaire specialiteiten van de Baden keuken met binnenlandse producten.

We hebben een aantal opties voor Campingplatz Schwarzwaldhorn voor je op een rijtje gezet:

Campingplatz Schwarzwaldhorn

Duitsland Baden-Württemberg Simonswald

Ettersbach 4b, 79263 Simonswald

+49 (0)7 68 34 77
Duits, Engels
half maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.