Algemene gegevens

Staanplaatsen: 28
Huuraccommodaties: 2

Camping Zwaakse Weel

Camping Zwaakse Weel is een kleine familiecamping gelegen in het natuurgebied de Zwaakse Weel en op slechts een paar kilometer van de Zeeuwse kust. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen met veel beschutting, waar je kunt genieten van de groene natuur. Op de camping liggen meerdere visvijvers en er is een ponyweide met een mooi wandelpad. Daarnaast is er ook voor de kinderen een ruime buitenspeelplaats met diverse klimtoestellen. Ook zijn er skelters waar de kinderen gebruik van mogen maken. Bij de camping ligt een spoorlijn, waar je een museum over spoorlijnen kunt vinden. Op deze klein camping is uw trouwe viervoeter ook van harte welkom. Wilt u liever wat meer comfort en luxe? Op het campingterrein staan diverse huuraccommodaties, zoals een vakantiewoning voor 6 personen en een woodlodge voor 2 personen.

Geniet van de groene omgeving

Camping Zwaakse Weel ligt in de groene velden van het natuurgebied de Zwaakse Weel. Rond de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rustige natuur. Hier kun je struinen door de rietvelden en boomgaarden. Ook kun je een bezoekje brengen aan het dichtbegroeide landschap van het Poelbos of vlinders spotten op het vlinderbelevingspad. Daarnaast vind je heerlijke stranden op slechts een paar kilometer afstand, waar je lekker kunt zwemmen.

We hebben een aantal opties voor Camping Zwaakse Weel voor je op een rijtje gezet:

Camping Zwaakse Weel

Nederland Zeeland Borsele Kwadendamme

Groenewegje 15, 4434 RG Kwadendamme

+31(0)626029988
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.