Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 175
Huuraccommodaties: 5

Camping Wittelterbrug

Camping Wittelterbrug is een middelgrote familiecamping met zwembad gelegen in de natuur van Drenthe. Op de camping kun je kamperen op een ruime staanplaats met je eigen camper, caravan of tent. Daarnaast is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Verblijf in een comfortabele stacaravan of kies voor een overnachting in een houten tent. Op de camping hoeven jong en oud zich niet te vervelen. Zo zijn er twee zwembaden, een apart peuterbad en diverse sportvelden aanwezig. Verder kun je een potje biljarten, vissen nabij de camping of een fiets huren om de omgeving te ontdekken. Voor een lekkere snack of maaltijd kun je terecht bij het sfeervolle snackcafé. In he hoogseizoen heeft de camping een rijk gevuld animatie programma voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Vakantie in Drenthe

De camping is landelijk gelegen in het hart van Zuidwest Drenthe. In de nabije omgeving liggen verschillende Nationale parken zoals et Dwingelderveld, Holtingerveld en het Drents Friese Wold. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen.

We hebben de beste opties voor Camping Wittelterbrug voor je op een rijtje gezet:

Camping Wittelterbrug

Nederland Drenthe Wittelte

Wittelterweg 31, 7986 PL Wittelte (Nederland)

+31 0521-598288
Duits, Engels, Nederlands
1 April - 31 Oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.