Camping Verdon Parc

Camping Verdon Parc in Gréoux-les-Bains is een grote camping met staplaatsen en vele verschillende verhuuraccommodaties prachtig gelegen in het natuurpark van de Verdon in de Provence. Als je terugkomt van een sportieve dag kan je ontspannen aan het zwembad en ’s avonds genieten van lekker eten en mogelijk een dansavond of een quiz. De kampeerplaatsen zijn tussen de 80 en 150m2 groot en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en er is een watertappunt in de buurt. Ook de huuraccommodaties bieden voldoende privacy. Ze zijn van alle gemakken voorzien zodat u zich helemaal thuis voelt. Er is een restaurant ‘Le Patio’ waar u kunt genieten van heerlijke typische lokale gerechten zoals de “Petits farcis niçois” en de bekende “Aïoli”. Verder heeft het restaurant een cateringservice en kunt u maaltijden afhalen. Op deze levendige familiecamping is er allerlei entertainment voor jong en oud. Aan het zwembad is er een bar en ijsjeskraam. Er is een groot zwembad waar ’s morgens ook aquagym wordt gegeven. Er zijn allerlei mogelijke sportterreinen en voor de kleinsten is er een grote speeltuin en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd tijdens de zomermaanden.

Camping Verdon Parc bij Gorges du Verdon

Camping Verdon Parc ligt vlakbij de prachtige Gorges du Verdon als absolute must see. Op 8 kilometer ligt het Esparron meer waar men allerlei wateractiviteiten kan doen maar evengoed rustig aan het strand kan genieten van de Provençaalse zon. Je moet enkel een klein bruggetje over om het stadje Gréoux-les-Bains te bereiken waar je kan genieten van gezellige marktjes of je kan laten verwennen in een thermaal spa. Je kan allerlei sportieve activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. Vraag meer informatie op de camping.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Verdon Parc bij:

Camping Verdon Parc
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Gréoux-les-Bains

Domaine de la Paludette, 04800 Gréoux-les-Bains

0031 (0)725 183 183
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe