Algemene gegevens

Staanplaatsen: 400
Huuraccommodaties: 90

Camping- und Ferienpark Havelberge

Camping- und Ferienpark Havelberge is een gezellige familiecamping in de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren. Camping- en Ferienpark Havelberge ligt direct aan de oever van het meer van Woblitz op een bebost, licht hellend terrein. Een idyllische ligweide met strand en een aanlegsteiger horen bij de camping. Royale, voor een deel terrasgewijs aangelegde standplaatsen in grotendeels ongeschonden natuur staan tot uw beschikking. Vanzelfsprekend kunt u uw vakantie ook in één van onze huurcaravans of vakantiehuisjes doorbrengen. Wij verwennen onze gasten met theater, live muziek, kinderfeestjes, avonturenspeelplaats, knutseluurtjes en nog veel meer.

Geniet van de heerlijke meren

De meer dan 600 grote en kleine meren in het Mecklenburgse merengebied zijn voor een groot deel door waterwegen met elkaar verbonden. Dat betekent uitstapjes van een bijzondere allure: met de peddel in de hand door uitgestrekte bossen, peddelend van het ene meer naar het andere en op die manier de natuur intensief beleven.

Camping- Und Ferienpark Havelberge

Duitsland Mecklenburg-Voor-Pommeren Mecklenburgische Seenplatte Userin

An den Havelbergen 1, 17237 Groß Quassow

0049 (0)3981 24790
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.