Meer foto's

Camping Tamaring

Camping Tamaring is een heerlijke charmecamping gelegen in de groene velden en bossen van de Achterhoek. De camping bevindt zich in een rustige omgeving en beschikt over ruime kampeerplaatsen. Op de camping kun je genieten van een ondiep peuterbad, waar de kleinste kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast vind je meerdere speeltuinen en is er een avontuurlijk speelbos. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met allerlei activiteiten voor kinderen.

Groene gelegen camping in de Achterhoek

Camping Tamaring bevindt zich in de groene velden en bossen van de Achterhoek. Op de campings kun je fietsen huren en daarmee de mooie omgeving verkennen. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van de rust. De camping ligt daarnaast vlakbij het dorpje Ruurlo. In dit dorpje kun je mooie bezienswaardigheden vinden zoals Kasteel Ruurlo.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Tamaring bij:

Camping Tamaring
Nederland Gelderland Berkelland Ruurlo

Wildpad 3, 7261 MR Ruurlo

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe