Camping ’t Witte Zand

Camping ’t Witte Zand is een gezellige kleinschalige camping met ruime kampeerplekken met veel privacy direct gelegen aan een bos in Drenthe. De kindvriendelijke camping beschikt over 45 kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van knusse vakantiehuisjes. Op de camping kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin, meedoen met de activiteiten van het animatieteam, paard-/ponyrijden of lekker voetballen op het sportveld. Overige faciliteiten en voorzieningen: (betaald) WiFi, wasmachine, wasdroger, en camperservicestation. Honden zijn toegestaan.

Vakantie in Drenthe

Drenthe is de ideale vakantiebestemming als je houdt van rust, natuur, en authentieke dorpjes. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens je verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen. De provincie heeft ook mooie wandelroutes door bossen, over de heide en langs kleine meertjes. Daarnaast is Drenthe een waar paradijs voor fietsers. Ontdek de omgeving terwijl je geniet van de frisse boslucht.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping ’t Witte Zand voor je op een rijtje gezet:

Camping ’t Witte Zand
Nederland Drenthe Meppen

Middendorpsstraat 16, 7855 PR Meppen

+31 (0)591-371380
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.