Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Sites et Paysages De Vaubarlet

Camping Sites et Paysages De Vaubarlet in Sainte-Sigolène is een gezinscamping in de groene heuvels van de Haute-Loire aan de oevers van de rivier la Dunière in de Auvergne. Een mooie camping voor visliefhebbers en wandelaars. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Of u houdt van de zon of de schaduw, uw plekje voldoet aan al uw wensen. De plaatsen zijn afgebakend voor optimale privacy. Ook verhuurt de camping stacaravans, chalets, woonwagens en tenten. Het restaurant op de camping maakt huisgemaakte pizza’s en verschillende regionale maaltijden. Er is een bar met terras dat over het zwembad uitkijkt en een campingwinkel met verse broodjes en Franse croissants. In het hoogseizoen is er op camping De Vaubarlet een Kids Club waar kinderen zich uren kunnen vermaken en nieuwe vriendjes kunnen maken. Eenmaal per week wordt er een kajakworkshop georganiseerd en elke vrijdagavond is het dansen geblazen tijdens de disco-avond. Het verwarmde zwembad met peuterbadje is geschikt voor mindervaliden.

Kamperen in de Auvergne

Rondom camping De Vaubarlet zijn er vele wandelmogelijkheden. Liever een tocht per paard of mountainbike? Bij de receptie helpen ze u graag op weg. Eenmaal per week wordt er een begeleide wandeltocht georganiseerd die u vanaf de camping leidt naar een uitgedoofde vulkaan om de prachtige zonsopgang te bewonderen. In Yssingeaux wordt er elke donderdagochtend een markt gehouden met heerlijke lokale lekkernijen.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages De Vaubarlet voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages De Vaubarlet

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Sainte-Sigolène

D43, route de Grazac, 43600 Sainte-Sigolène

0033 (0)4 71 66 64 95
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.