Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 4 ha

Camping la Torche

Camping la Torche in Plomeur is een ecocamping in het hart van de Finistère op 1300 meter van de zee en het strand in Bretagne. Het paradijs voor surfers en iedereen die van modelvliegtuigen houdt. De traditionele kampeerplaatsen liggen in een groene omgeving. Ook kunt u kamperen in een mobilhome, woonwagen of een chalet. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Ontbijt tijdens het hoogseizoen elke ochtend met vers brood en Franse croissants. In de campingwinkel kunt u terecht voor de hoogstnodige boodschappen en lokale specialiteiten. Maak gratis gebruik van de WiFi-verbinding in de bar van de camping. Er is voor kinderen genoeg te doen op Camping la Torchee. Ze kunnen spelen in de speeltuin met uitdagende speeltoestellen, er is een tafeltennistafel en er kan gevolleybald worden op het volleybalveld. Wie in is voor een typisch Frans spel doet mee aan een toernooi jeu de boules. Ook is er een recreatieruimte aanwezig op de camping. Voor de allerkleinsten is er een verwarmd en overdekt peuterbadje gemaakt in het zwembad.

Ecocamping Bretagne

Camping la Torche biedt directe toegang tot een groot wandelgebied in de Finistère. Naast wandelen kunt u ook goed surfen in deze regio. Er liggen verschillende surfscholen in de buurt van de camping. Ook is dit het paradijs voor modelvliegtuigjes. Heeft u zelf een modelvliegtuig en wilt u hiermee vliegen, dan dient u eerst toestemming te krijgen. Op het strand kunt u kitesurfen, zeilen, vissen en kajakken. Verder is er een tennisbaan en kunt u fietsen huren op de camping.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €21 €22 per dag
Extra persoon €3,50 €5 €5,50 per dag
Kinderen tot 7 jaar €2,50 €3,50 €3,50 per dag
Huisdier €0,00 €2 €2 per dag
Mobilhome 4 personen €330 €490 €620 per week
Mobilhome 6 personen €360 €550 €690 per week
Chalet 1/6 personen €390 €590 €790 per week

Camping Sites et Paysages de la Torche

Frankrijk Bretagne Finistère Plomeur

Pointe de la Torche
29120 Plomeur

+33 (0)2 98 58 62 82
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.