Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 21
Huuraccommodaties: 1

Natuurkampeerterrein Singel

Camping Singel is een minicamping met 21 staanplaatsen en 1 huuraccommodatie gelegen in het hart van de Friese Wouden bij het dorpje Jubbega. De sfeervolle camping heeft 16 kampeerplaatsen en 5 ruime camperplaatsen. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van een trekkershut. De camping ligt achter een voormalige boerderij en is ideaal voor rustzoekers, wandellaars, fietsliefhebbers en natuurliefhebbers. De staanplaatsen liggen in een groen weidegebied en bieden uitzicht op de omliggende weilanden. Voor de boerderij bevindt zich een gemoedelijk theeterras waar je kunt genieten van een drankje en een gebakje. Ook is er een kleine kampwinkel met streekproducten en andere biologische producten. De camping verzorgt ook workshops waar je onder andere cupcakes, bonbons en verjaardagstaarten kunt maken.

Kamperen in Friesland

Als natuurliefhebber is een verblijf op een camping in Friesland perfect. Friesland biedt een zeer gevarieerd landschap en heeft in totaal 6 prachtige natuurgebieden. Een daarvan is het Natuurgebied Drents-Friese Wold Nationaal Park. Dit is tevens ook een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land en een ideaal gebied voor rustzoekers. Ontdek de uitgestrekte bossen, heide, vennen, en duinen. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Alde Feanen. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras ligt in de driehoek tussen Heerenveen, Drachten, en Leeuwarden. Het is een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, en moerasbossen. Door de landschappelijke variatie heeft het natuurpark ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

We hebben de beste opties voor Camping Singel voor je op een rijtje gezet:

Camping Singel

Nederland Friesland Jubbega

Singel 23, 8411 CJ Jubbega

+31 (0)613030844
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.