Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 34
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 1000 m

Camping Saint James

Camping Saint James Les Pins in Guillestre is een actieve camping gelegen in een pijnbomenbos aan een rivier in een groene en natuurlijke omgeving in de Hautes-Alpes in de Provence. Luieren op het strand en zwemmen op het meer in de buurt. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door middel van struiken voor optimale privacy. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De pijnbomen geven voldoende schaduw tijdens een warme zomerdag. Het kampeerterrein is begroeid met gras en de wegen zijn geasfalteerd. Naast traditioneel kamperen kunt u op deze camping ook overnachten in een chalet of mobilhome. Er is een wasserette, een campingwinkel en u kunt afhaalmaaltijden bestellen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van WiFi op de camping. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen. Er is een sportterrein waar het hele gezin zich kan uitleven. Verder vindt u op camping Saint James Les Pins tafeltennistafels, een recreatieruimte met televisie en een bibliotheek. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping sportieve activiteiten, een welkomstcocktail voor alle nieuwe campinggasten en kunt u wandelen onder begeleiding van een professionele gids.

Kleinschalige camping in de Hautes-Alpes

Op 300 meter van camping Saint James Les Pins ligt een tennisbaan waar u een balletje kunt slaan. Zin om te zwemmen? Ook het gemeentezwembad is vlakbij de camping. Vlakbij de camping, op 3 kilometer afstand, ligt een ondiep meer met een strand. In de zomermaanden is er een klein attractiepark met leuke attracties voor kinderen vanaf drie jaar. Het meer van Serre Ponçon ligt iets verder, op 18 kilometer van de camping. Er zijn hier tal van wateractiviteiten te beoefenen zoals zeilen, windsurfen en waterskiën. Luieren op het strand en zwemmen in het water behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Saint James Les Pins voor je op een rijtje gezet:

Camping Saint James Les Pins

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Guillestre

D902a route des Campings, 05600 Guillestre

+33 (0)4 92 45 08 24
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.