Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Camping Roderveld

Camping Roderveld is een rustige minicamping met uitzicht op de omliggende weilanden van Twente. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen geschikt voor tenten, campers en caravans. Het sanitair gebouwtje is voorzien van warm en koud stromend water. Daarnaast is de gehele ruimte voorzien van vloerverwarming wat erg fijn is in het voor- en najaar. De wasmachine en droger staan in een aparte ruimte. Op de camping kun je gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk.

Vakantie in Twente

Midden in Twente ligt het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Je vindt er glooiende bossen, heidevelden met indrukwekkende vergezichten, en een heerlijk gevoel van rust en ruimte. Je kunt hier uitstekend wandelen, fietsen, of vogelspotten. Een ander mooi natuurgebied is Het Lutterzand. Het is een uniek natuurgebied waar je prima kunt wandelen en fietsen. Naast al het natuurschoon kun je ook heerlijk vertoeven in een van de gezellige steden en dorpjes van Twente. Een bezoek aan de mooie stad Enschede is een aanrader. De stad heeft muziek, cultuur, architectuur, musea, parken en winkels. Een ander leuk karakteristiek dorpje die het waard is om te bezoeken is Ootmarsum.

We hebben een aantal opties voor Camping Roderveld voor je op een rijtje gezet:

Camping Roderveld

Nederland Overijssel Rossum

Molenweg 1, 7596 NC Rossum (Nederland)

+(0)31 0541- 625666

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.