Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 20

Camping Pegomas

Camping Pegomas is een mooie natuurcamping gelegen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze camping heeft een prachtig zwembad met peuterbadje en is daardoor prima geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geniet lekker van de rust op een bedje bij het zwembad en van de spelende kinderen in het zwembad. Het kampeerterrein telt tientallen ruime kampeerplaatsen die geschikt zijn voor kampeerders met tent, caravan en camper. Iedereen is welkom op camping Pegomas, ook je trouwe viervoeter mag mee om de vakantie te vieren. Als je liever niet in een tentje op het gras slaapt, is een huuraccommodatie misschien meer wat voor jou. Er bevinden zich een aantal mooie stacaravans op het terrein. Deze zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Familiecamping Pegomas in de Provence

Op camping Pegomas is genoeg te doen. Zo is er een mooie zwembad op het terrein, een speeltuin en een buiten fitness-ruimte. Je hoeft je absoluut niet te vervelen op vakantie op deze camping. Daarnaast is camping Pegomas prachtig gelegen in de Provence, de ideale vakantiebestemming voor natuur- en wandelliefhebbers. Terug van een mooie wandeling in de buurt? Drink wat lekkers op het terras van de bar op het kampeerterrein. Je kunt hier ook terecht voor een snack.

We hebben een aantal opties voor Camping Pegomas voor je op een rijtje gezet:

Camping Pegomas

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Paroisse St Martin

3 Avenue Jean Moulin, 13210 Saint-Rémy-de-Provence

+33 (0) 490920121
Engels, Frans
half maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.