Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 124
Kampeerterrein: 14 ha

Camping Parc du Guibel

Camping Parc du Guibel is een grootschalige familiecamping gelegen in een landelijke omgeving midden in het bos in de Pays de la Loire aan de Atlantische kust. Een leuke camping voor sportievelingen en iedereen die houdt van gezelligheid en lekker vertoeven in het grote waterpark. De ruime kampeerplaatsen van Parc du Guibel liggen verscholen op het grote terrein tussen de vele eekhoorntjes en vogels die het gebied rijk is. De plekken worden afgebakend door groene en bloemrijke struiken en bosjes. In het zomerseizoen kunt u dineren in het restaurant of dagschotels afhalen en onder het genot van een wijntje voor de caravan opeten. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de camping: minigolf, volleybal, badminton, jeu de boules en een sportterrein voor allerlei balsporten. In het hoogseizoen vinden leuke activiteiten plaats op camping Parc du Guibel zoals karaoke, lotto en disco-avonden. Het hele gezin vermaakt zich in het mooie waterpark met glijbanen en verschillende baden.

Camping Parc du Guibel in de Loire-Atlantique

In de directe omgeving van camping Parc du Guibel vindt u het fijne zandstrand. Hier kunt u schaal- en schelpdieren vangen en verschillende watersporten beoefenen. De vele wandelpaden leiden u langs de prachtige Atlantische kust met uitzicht op de zee. Op de manege ‘Bel-Air’ kunt u naar hartenlust paardrijden. Piriac is een klein havenstadje met nauwe straatjes vol historie. Ook de middeleeuwse stad Guérande is een aanrader.

We hebben een aantal opties voor Camping Parc du Guibel voor je op een rijtje gezet:

Camping Parc du Guibel

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Piriac-sur-Mer

route de Kerdrien, 44420 Piriac-sur-Mer

0033 (0)2 40 23 52 67
Duits, Engels, Frans, Spaans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.