Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 400

Camping Parc des Roches

Camping Parc des Roches in Saint-Chéron is de ideale uitvalsbasis om Parijs en Disneyland® Parijs te bezoeken. Parc des Roches ligt ten zuidwesten van Parijs in een bosrijke omgeving bij het plaatsje Saint Chéron, ook perfect voor een tussenstop van een paar nachten op weg naar het zuiden. Op Camping Parc des Roches vind je alles wat je verwacht van een fijne gezinscamping. Van restaurant tot fietsverhuur en klimparcours. Paris Sud is dé camping voor een afwisselende vakantie voor je hele gezin.

Parijs ontdekken vanaf Parc des Roches

Bewonder het uitzicht over de stad bovenop het dak van Galeries de Lafayette. Word opnieuw verliefd in de ‘stad van de liefde’ onder de Eiffeltoren. Eén keer (of vaker) in je leven bewonderen: de Mona Lisa in het Louvre. Schilders en tekenaars aan het werk zien op Place du Tertre in Montmartre. En nu je toch geklommen hebt, wat is de Sacré-Coeur onbeschrijfelijk mooi! Tijd voor een lunch op het terras van een echt Parijs café, zoek een van die geheime plekken waar alleen de Parijzenaren komen. Daarna een wandelingetje langs de Seine of als je geen zin meer hebt om te lopen, fiets je met een fiets van het gratis fietsenplan naar je volgende bestemming. Misschien naar de patissier Ladurée of Pierre Hermé voor de beste mararons van Parijs, lekker souvenir voor thuis…Oh la la, Camping Parc des Roches, dat wordt een vakantie om naar uit te kijken!

We hebben een aantal opties voor Camping Parc Des Roches voor je op een rijtje gezet:

Camping Parc Des Roches

Frankrijk Île-de-France Essonne Saint-Chéron

La Petite Beauce, 91530 Saint-Chéron

+31 (0)725 183 183
Engels, Frans
juni - augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.