Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 40 ha

Camping Nix Hoeve

Camping Nix Hoeve in Genderen is landelijk gelegen in de provincie Noord-Brabant. De camping heeft een vrij uitzicht over onze weilanden. We hebben beschikking over 4 knus ingerichte Farm Tenten voor 4 personen, voorzien van douche en toilet. Daarnaast hebben we 3 stoere Farm Lofts voor 4-6 personen, voorzien van toilet. En niet te vergeten onze prachtige Silo, deze is geschikt voor 2 personen. Ook is er de mogelijkheid om uw camper of tent bij ons neer te zetten. Het terrein is autovrij. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats. Voor de kinderen is er op Nix hoeve genoeg te beleven. Er is een dierenweide en speeltoestellen voor de kinderen. Ook een opblaaszwembad is te huur.

Kleine camping in Brabant

We bevinden ons in het prachtige Genderen in de provincie Noord-Brabant. Binnen een straal van 25 kilometer zijn veel mogelijkheden voor leuke uitjes. Bijvoorbeeld een bezoek aan Heusden, Woudrichem of Den Bosch. Of wat denk je van een heerlijke wandeling op de Loonse en Drunense Duinen? Neem ook eens een kijkje in Slot Loevestein. En niet te vergeten sprookjes en attractiepark De Efteling.

Wandelen en heerlijke streekproducten

Wil je gewoon lekker dichtbij ‘huis’ blijven? Ook dan is er genoeg te doen. Trek je laarzen aan en maak een heerlijke wandeling naar de plas op ons perceel. Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan onze eigen Kaasboerderij De Lange Hoeve. In onze Kaaswinkel verkopen we naast de kaas, gemaakt van de melk van onze eigen koeien, allerlei heerlijke streekproducten. Daarnaast hebben we onze Boerenzolder waar je op afspraak heerlijk kan ontbijten, lunchen of iets dergelijks.

Camping Nix Hoeve

Nederland Noord-Brabant Genderen

Lange Pad 1, 4265 TD Genderen

0031(0)416352751
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.