Camping Les Rives du Douet

Camping Les Rives du Douet in Doué-la-Fontaine is een familiecamping gelegen aan een rivier in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire. In de rivier kunt u uitstekend een hengeltje uitgooien. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen half in de schaduw. Het kampeerterrein is begroeid met gras. Elke plaats beschikt over een elektriciteitsaansluiting en er is een speciaal servicepunt voor campers. Daarnaast kunt en chalets en mobilhomes huren die van alle gemakken zijn voorzien. De camping beschikt over een broodservice, een campingwinkel en een wasserette met wasmachine en droger. Tijdens het seizoen organiseert camping Les Rives du Douet wijnproeverijen, jeu de boulesconcoursen en creatieve workshops. In de avond kan men genieten van themadiners en karaoke. Nieuwe gasten worden uitgenodigd voor de welkomstcocktail. Voor kinderen is er een speeltuin en een springkussen. Er is een tennisbaan waar u een balletje kunt slaan.

Vakantie in de Maine-et-Loire bij Les Rives du Douet

In de buurt van camping Les Rives du Douet ligt een zwemparadijs met waterglijbaan, sauna, hammam en fitnessruimte. Ook vindt u in de omgeving een manege voor de paardrijfliefhebbers en kan er volop worden gevist in de rivier. In juli vindt er jaarlijks een rozenexpositie plaats in Doué-la-Fontaine. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers bezoeken de prachtige historische bouwwerken die de Maine-et-Loire rijk is. Bewonder meer dan 600 dieren in het dierenpark Zoo de Doué.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Municipal Les Rives du Douet bij:

Camping Municipal Les Rives du Douet
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Doué-la-Fontaine

rue des Blanchisseries, 49700 Doué-la-Fontaine

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe