Meer foto's

Camping Meistershof

De charme camping Meistershof is een een gezellige, rustige, luxe familiecamping in Dwingeloo, gelegen in de prachtige bossen van Drenthe. De kinderen kunnen op het kampeerterrein heerlijk spelen in de diverse speeltuinen. In het voorseizoen en naseizoen is het heerlijk vertoeven voor de rustzoekers. Er is aan werkelijk alles gedacht om u een geweldige vakantie te bezorgen. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim van opzet. Door de vele begroeiingen op de camping ontstaan knusse velden waar u optimaal kunt genieten van privacy. Een aantal kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair, maar ook is het mogelijk een privé badkamer te reserveren in het sanitair gebouw. Voor de campers zijn schitterende kamperplaatsen aangelegd op de camping met een prachtig uitzicht op het Nationale Park. Wanneer u een seizoenplaats reserveert op de camping, kunt u het hele seizoen genieten van de prachtige camping, faciliteiten en omgeving. Maar Camping Meistershof biedt u ook iets bijzonders, u kunt namelijk uw eigen moestuin inrichten, zodat u in de zomer uw eigen biologische groenten en fruit kunt eten. Ook aan diegenen die niet van kamperen houden, is gedacht. Camping Meistershof verhuurt namelijk ook luxe ingerichte stacaravans en trekkershutten.

Kamperen in Drenthe op camping Meisterhof

Camping Meistershof in Dwingeloo, Drenthe is een prachtige gezellige en kindvriendelijke camping met aandacht voor elkaar. De camping ligt aan de rand van het nationaal park Dwingelderveld, in het mooie Drenthe dicht bij de toeristische brinkdorpjes Dwingeloo, Diever, Ruinen en Havelte vindt u ons parkachtig aangelegd kampeerterrein met prima verzorgde, royale kampeer- en kamperplaatsen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Meistershof bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21 €21 €21 per nacht
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen, met auto tent en/of caravan.
Camping Meistershof
Nederland Drenthe

Lheebroek 33, 7991 PM Dwingeloo

Duits, Engels, Nederlands
1 april - 30 september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe