Algemene gegevens

Staanplaatsen: 348
Huuraccommodaties: 145
Kampeerterrein: 12 ha

Camping L’Etoile d’Argens

Camping L’Etoile d’Argens is een groene familiecamping met zwembad aan een rivier op een geweldige locatie vlakbij Saint-Raphael en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping is gelegen in een groene vallei aan een rivier en naast een wijngaard. U geniet van alles wat deze camping te bieden heeft: een groot waterpark, gratis tennislessen en zomerse gezelligheid. Alle stacaravans staan verspreid over de groene camping en bieden genoeg privacy door heggen en bomen. In het voor- en naseizoen kunt u zelfs uw eigen plaats kiezen. Of u nu dichtbij het haventje wilt zitten of vlakbij het zwembad, er zijn keuzeplaatsen genoeg. Het is wel aan te raden om vroeg in het seizoen te reserveren. Het veerbootje van de camping brengt u naar het strand aan de rivier waar u een frisse duik kunt nemen. Ook het waterpark biedt volop waterpret met drie zwembaden waarvan een verwarmd. De gediplomeerde badmeesters houden een oogje in het zeil. Vanaf de privé-haven van de camping kunt u met uw eigen boot toeren op het water. Vaar naar de monding van de Argens waar de stranden het mooist zijn.

Ontmoet de rich and famous in Saint-Tropez

U kunt niet alleen met het veerbootje naar de rivier varen, ook wordt u naar de kust van de Middellandse Zee gebracht. Uitgebreid luieren in één van de mooie badplaatsen zoals Saint-Aygulf en Saint-Tropez. Genoeg geluierd? Bezoek eens het dierenpark in Fréjus waar u met de auto doorheen kan rijden. Sterren spotten doet u in Saint-Tropez waar u de meest luxe jachten kunt bewonderen. Cultuur snuiven doet u letterlijk en figuurlijk in Grasse, de hoofdstad van de parfum.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €35,00 €44,00 per dag
Extra persoon €5 €7 €10 per dag
Kinderen tot 7 jaar €4 €5 €8 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Stacaravan 2/4 personen €42 €105 €153 per dag
Stacaravan 4/6 personen €63 €175 €203 per dag

Camping L’Etoile d’Argens

Frankrijk Provence Var Saint-Aygulf

121 Chemin des Etangs
83370 Fréjus-St Aygulf

+33 (0)4 94 81 01 41
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.