Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 132
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Des Trois Tilleuls

Camping Des Trois Tilleuls is een eenvoudige familiecamping in Nord-Pas-de-Calais in het groene hart van de Canchevallei. Vissen in de rivier, de kleurrijke springkastelen en het verwarmde zwembad: voor ieder wat wils. In het kleine dorpje vindt u winkeltjes, restaurantjes en alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. Op Camping Des Trois Tilleuls staan wasmachines en drogers tot uw beschikking. Voor de allerkleinsten is er een speciale babyverzorgingsruimte. In de zomer is het verwarmde zwembad geopend en kunnen de kleintjes spetteren in het peuterbadje. Er is volop vermaak: basketbal, voetbal, vissen in de visvijver en een boulodrome voor een spelletje jeu de boules. Een gezellig avond kegelen staat ook op het programma. In juli en augustus organiseert de camping dansavonden, cabaretshows en sportieve toernooien.

Familiecamping in Nord-Pas-de-Calais

In de omgeving van Camping Des Trois Tilleuls is genoeg vertier. Het leuke en gezellige pretpark Dennlys Parc ligt op nog geen 50 kilometer rijden. In St. Omer staat La Coupole, een museum over de Tweede Wereldoorlog en het Blockhaus d’Eperlecques. Amiens ligt iets verder, maar is een prachtige stad. Ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Ontdek het huis van Jules Vernes en de kathedraal Notre Dame met de prachtige verlichting in de avonden. Liefhebbers van water kunnen een hengeltje uitgooien in de rivier of in de visvijver die op 600 meter van de camping ligt.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Trois Tilleuls voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Trois Tilleuls

Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Pas-de-Calais Fillièvres

28 rue de Frévent,62770 Fillièvres

+33 (0)3 21 47 94 15
Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.