Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 27

Camping Les Mijeannes

Camping Les Mijeannes in Rieux-de-Pelleport is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad gelegen in de bergen in het departement Ariège. Op de camping in de regio Midi-Pyrénées is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets, coco sweet, kampeerplaatsen en stacaravans. Camping Les Mijeannes beschikt over animatie, campingwinkel, eetgelegenheid, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Les Mijeannes is ideaal voor avontuurlijk vakantie, camperaars, fietsvakantie, met de hele familie en vakantie aan een rivier.

Kampeervakantie in Ariège

Een kampeervakantie op Camping Les Mijeannes is ideaal om de streek Ariège in Frankrijk te ontdekken. In de Ariège vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Camping Les Mijeannes

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Rieux-de-Pelleport

Route de Ferries, 09120 Rieux-de-Pelleport

+33 5 61 60 82 23
Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.