Camping Les Lavandes

Camping Les Lavandes in Castellane is een rustige, kleinschalige familiecamping in de Haute Provence. Deze camping heeft slechts 57 kampeerplaatsen dus rust en ontspanning zijn verzekerd. Omgeven door indrukwekkende bergen en in de buurt van natuurpark De Verdon is dit de perfecte uitvalbasis voor de natuurliefhebber. De kampeerplaatsen liggen half in de schaduw en zijn geschikt voor zowel tenten, caravans als campers. Daarnaast beschikt de camping over verschillende huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Camping Les Lavandes beschikt over alle comfort, er is zelfs een Finse sauna die u na een lange wandeling in de natuur heerlijk ontspant. De camping ligt op 300 meter van het dorpje Castellane. In dit prachtige Provençaalse dorpje zijn allerlei winkels en eetgelegenheden. U hoeft dus nooit ver te lopen.

Camping Les Lavandes, kamperen in Haute Provence

Deze camping is zo trots op haar omgeving dat zij gratis wandelingen en uitstapjes organiseert naar prachtige plekken in de omliggende natuur zodat haar gasten deze ook kunnen ontdekken. Zulke prachtige plekjes zijn onder andere de Gorges du Verdon, het meer d’Allos, het natuurpark du Mercantour en Moustiers Sainte-Marie. In de omgeving van camping Les Lavandes zijn er dus allerlei sportieve activiteiten te doen zoals watersporten, bergbeklimmen, wandelen, moutainbiken en zweefvliegen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Les Lavandes bij:

57

18

725 m

Camping Les Lavandes
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

Route des Gorges du Verdon, 04120 Castellane

0033 (0)4 92 83 68 78
Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe