Camping Les Joncs du Roch

Camping Les Joncs du Roch in Quiberon is een groene camping op het schiereiland van Quiberon in de Morbihan in het zuiden van Bretagne. Op 500 meter van de camping ligt het strand en de Atlantische kust.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn afgebakend, ruim met bomen rondom. Het is mogelijk om een elektriciteitsaansluiting te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om mobilhomes of ingerichte tenten te huren voor een luxe vakantie in Frankrijk. Tijdens het zomerseizoen is er een broodservice op de camping zodat u dagelijks kunt ontbijten met Franse croissants en vers brood.

Kinderen genieten in de zomer van het verwarmde en overdekte zwembad op camping Les Joncs du Roch. Schijnt de zon volop dan gaat het dak open. Voor kinderen is er een speeltuin met glijbanen en een springkussen. In de recreatieruimte kunt u televisie kijken en ontspannen. Er is een sportterrein waar sportliefhebbers onder andere kunnen voetballen, volleyballen en handballen. Ook is er een jeu de boulesbaan op de camping. In de maanden juli en augustus organiseert de camping elke zondagavond een welkomstcocktail voor nieuwe campinggasten.

Strandvakantie in Bretagne bij Les Joncs du Roch

Camping Les Joncs du Roch is een ideale camping voor waterliefhebbers en wandelaars. Er ligt maar liefst 40 kilometer aan wandelpaden in de buurt voor tal van mooie wandelingen vanaf de camping. De baai is op 500 meter van de camping waar u prachtige zandstranden vindt. Voor watersportliefhebbers is er ook van alles te beleven. Zo kan men hier surfen, bodyboarden en kitesurfen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Les Joncs du Roch bij:

Camping Les Joncs du Roch
Frankrijk Bretagne Morbihan Quiberon

Rue de l’Aérodrome, 56170 Quiberon

Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe