Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 115

Camping Les Fontaines

Camping Les Fontaines is een 3-sterrencamping met zwembad en waterglijbanen op 5 minuten afstand van de Middellandse Zee en aan de rand van het natuurpark van het meer van Canet-St-Nazaire. De camping beschikt over een campingterrein met kampeerplaatsen voor caravans en tenten. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans tot maximaal 6 personen. De camping beschikt over een sportveld (volleybal en voetbal), tafeltennistafel, en een groot zwembad van 200 m2. Voor de kinderen is er een speeltuin en een peuterzwembad. Naast de camping Les Fontaines ligt een mini-boerderij waar de kinderen de dieren kunnen aaien: De kinderboerderij heeft geiten, schapen, ezels, pony’s, en varkens. In de ochtend kunnen de kinderen de dieren voeren en de pony’s borstelen. Daarnaast beschikt de camping over een snackbar waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Te doen in de omgeving van de camping

De camping is gelegen aan de rand van het natuurreservaat: het zoutwatermeer van Canet-St-Nazaire. Je kunt hier heerlijk wandelen en de rijke variatie aan flora en fauna ontdekken. Het meer is ligt op een ideale plek tussen Afrika en Europa waar zo’n 200 soorten trekvogels gespot kunnen worden: waaronder ooievaars, vissende, roze flamingo’s, ijsvogels, en een grote verscheidenheid aan eenden.

 

Camping Les Fontaines

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Canet-en-Roussillon

Route de Saint Nazaire, 66140 Canet-en-Roussillon

0033 (0)4 68 80 22 57
Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.