Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 6

Camping Les Chambons

Camping Les Chambons in Argenton-sur-Creuse is een kleine camping (tot 65 plaatsen) gelegen aan een rivier in het departement Indre. Op de camping in de regio Centre-Val de Loire is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. Camping Les Chambons beschikt over animatie, campingwinke en een speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Les Chambons is ideaal voor camperaars, fietsvakantie en voor vakantie met de hond.

Kampeervakantie in Indre

Een kampeervakantie op Camping Les Chambons is ideaal om de streek Indre in Frankrijk te ontdekken. In de Indre vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, mountainbiken en wandelen.

Camping Les Chambons

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre Argenton-sur-Creuse

37 Rue des Chambons, 36200 Argenton-sur-Creuse

+33 (0)9 66 84 06 01
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.